У ДОМА

Номерът, Който Трябва Да Знаете, Да Спрете Да Почиствате Кутията Си

Да имаш котка е (почти) просто щастие. Само недостатък: необходимо е да сменяте носилката поне веднъж или два пъти седмично. Но работата не спира дотук. Вашата котка е истинска маниакална чистота, вие също трябва да почиствате кутията му за отпадъци всяка седмица, или той ще ви накара да платите за липсата на хигиена, като прави нуждите му на вашия красив килим. Бъдете уверени, има един трик, който ще ви позволи да се занимавате с миене на космически сесии няколко седмици …

Поставете торба за боклук в долната част на кошчето
Този ултра прост и бърз съвет ще промени живота ви! За да го приложите на практика, е лесно: използвайте торба за боклук от 30 или 50 L, в зависимост от размера на котешката постеля. Чантата за боклук трябва абсолютно да е достатъчно дебела и устойчива. Разгънете го, без да го отваряте, и го поставете в долната част на кутията за котешка тоалетна, така че да покрива цялата повърхност.

Не забравяйте да го удължите или да го прикрепите отстрани, преди да излеете чистачката и да смените капака (ако има такъв). Когато изсипвате постелята, торбата не трябва да се движи, тъй като котката ви може да бъде застрашена между торбата за боклук и кошчето. В този случай трикът е неефективен.

След като носичката е изплатена, трикът се играе! Всичко, което трябва да направите, е да сложите четирите ъгъла на торбата за боклук, когато искате да смените котешката постеля и да я поставите директно в друга торба за боклук. Няма нужда да го миете, резервоарът остава чист! Въпреки това, бактериите все още могат да се натрупат в резервоара на вашата котка с течение на времето. Използвайки този съвет, силно се препоръчва да продължите да миете кутията с отпадъци поне веднъж или два пъти месечно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *