ДРУГИ ЖИВОТНИ НОВИНИ РАЗКАЗИ

Какво Казва Астрологичният Знак На Вашата Котка За Неговата Личност?

Ако сте почитател на астрологичните знаци, тогава може би четенето на котката ви ще ви просветли в някои от поведенията, които той приема всеки ден. И не забравяйте, че е просто за забавление!

 1. Овен (21 март – 20 април)
  Смелите и приключенските са двата термина, които най-добре определят котките, родени под знака на Овен. Преди всичко те обичат да изследват средата си, но и нови места и дори забранени места. Всъщност не е рядкост да правят някакви глупости, като например да отворят гардероба на кухнята или да унищожат чифт чехли …

Много интелигентни и особено игриви, те правят прекрасни малки спътници, дори ако понякога обичат да са малко прекалено много в центъра на вниманието.

 1. Бик (21 април – 20 май)
  Котките, родени под знака на Телец, обикновено са алчни. Но това не означава, че са съгласни да ядат нещо! Напротив, харесват най-добрите храни и не се колебайте да ви уведомите. В този смисъл е особено важно да се гарантира, че тези котки се упражняват достатъчно. В противен случай е застраховано с наднормено тегло …

Много упорити, дори упорити, е трудно да не се поддадат на капризите им. Но те са и най-лоялните котки.

 1. Близнаци (21 май – 20 юни)
  Изключително чаровни и особено чантави, котките, родени под знака на Близнаци, също са много динамични.

Двойствеността, която характеризира тяхната личност, ги прави леко биполярни същества, които могат да бъдат трудни за управление … Наистина, те могат да имат моменти на силна радост и след това да бъдат мрачни и мрънкащи на следващата минута.

 1. Рак (21 юни – 22 юли)
  Чувствителни и невероятно любящи, котките, родени под знака на рака, са най-привързаните котки. Много е просто, всичко, което правят, правят го, за да угодят на хората си!

Така те обичат да се грижат за тези, които обичат, като облизат челата си или се сгушват до тях. От друга страна, ако не почувстват, че любовта, която носят на господаря си, е взаимна, тези котки могат да станат самотни и да откажат всякакъв контакт.

 1. Лъв (23 юли – 22 август)
  Котките, родени под знака на Лъв, обичат да привличат вниманието. Много екстровертирани, те обичат да се изразяват, понякога малко драматично и не се колебайте да си припомните присъствието им възможно най-скоро, като стъпват върху вас например. И дори с гостите!

Тези котки също са страхотни играчи, които играят с нищо. Например могат да се преборят с отражението си в огледалото или да гонят топките с прах.

 1. Богородица (23 август – 22 септември)
  Котките, родени под знака на девата, са перфекционисти. Независимо дали със себе си или с другите, те никога не позволяват да се случи нещо! Например, те прекарват часове в гризане всеки ден и не са тези, които по невнимание слагат боб на боклук от кутията за отпадъци. Те също са много взискателни към човешкото си отношение по-специално по отношение на хигиената. Така че, не забравяйте да забравите да смените спалното си легло!

Всички, освен мързеливи, тези котки обичат да работят и се правят на полезни, което ги прави отлични ловци на мишки.

 1. Везни (23 септември – 22 октомври)
  Котките, родени под знака на Везни, имат висцералната нужда да имат балансирани отношения в живота си. В обратния случай те ще бъдат много нещастни. Освен това са по-удобни, когато живеят с друга котка, като последната им позволява да цъфтят пълноценно.

Много приятни и изненадващо справедливи (те никога не ядат повече от техния дял храна, когато живеят с друга котка), те също могат да бъдат неопределени. Така не е рядкост те да започнат да се забавляват с играчка, но бързо да я изоставят.

 1. Скорпион (23 октомври – 22 ноември)
  Интензивно е това, което котките са родени под знака на Скорпион. Всъщност техните емоции винаги са изтласкани до крайност, било то радост, гняв или дори ревност. С непоколебима вярност те се нуждаят от дълбоки, вечни отношения с тези, които обичат.

Така че, дори ако прекалената им страна понякога може да бъде страшна, те са част от тези котки, които ще ви бележат цял ​​живот.

 1. Стрелец (23 ноември – 22 декември)
  Известно е, че котките, родени под знака на Стрелец, имат постоянна глава в облаците. По този начин те са типът да прекарват часове, гледайки през прозореца, или по-скоро би трябвало да кажете на „мечтания ден“.

Щастливи са да живеят, те винаги са позитивни и обичат да разговарят с хората си през дълги моменти.

 1. Козирог (23 декември – 22 януари)
  Любовта им към конкуренцията и прекомерната им амбиция означава, че котките, родени под знака на Козирог, никога не се отказват, когато имат за цел да имат предвид. Това са те.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *